Vind flotte præmier

De flotte præmier ‘udløses’ i takt med at indsamlingen runder hhv. 10, 20, 30, 40, 50 og 62.500 kr. Dvs. at hovedpræmien f.eks. udloddes under forudsætning af, at Barn i Danmark har indsamlet i alt 62.500 kr.

Alle lodtrækninger finder sted fredag den 23. oktober 2015 og offentliggøres kl. 12.00 samme dag her på www.barnidanmark.dk/knaekcancer og på vores facebook side. Alle vindere får direkte besked.

[grid name=”praemier”]

 

 

 

Det med småt

Hvis du bidrager til indsamlingen via Swipp, MobilePay eller dankort indgår du i lodtrækningen om de fine præmier, uanset størrelsen af dit samlede beløb. Det er den, der indbetaler/donerer beløbet, der indgår i lodtrækningen, jf. afsenderinformationen på indbetalingen.

Alle donationer fra facebook-auktionen og beløb fra Barn i Danmark’s Knæk Cancer indsamling i øvrigt går ubeskåret til at købe et 8-mands bord ved Kokke Knækker Cancer på Hotel Kolding Fjord lørdag i uge 43, hvor hotellets gourmet kokke serverer en 5 retters menu med tilhørende vine og man vil kunne følge TV2’s store Knæk Cancer aften på storskærm og nyde selskabet med kendte kunstnere. Kokkene arbejder gratis og alle råvarer er sponsoreret. Alle indtægter fra arrangementet går dermed ubeskåret til Knæk Cancer jf. www.kokkeknækkercancer.dk.

De 2 af pladserne ved Kokke Knækker Cancer arrangementet udloddes som hovedpræmie blandt alle, der deltager i Barn i Danmark’s Knæk Cancer indsamling, når vi runder et samlet beløb på 62.500 kr.

Salg af plakater på skolen eller arbejdspladsen giver deltagelse i lodtrækningen for den, der tager initiativ til deltagelse og forestår det praktiske i forhold til afregning og modtagelse af det samlede antal solgte plakater.

[hr]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *