Charlie på 3,5 år bringer Hjertenyt!

I Danmark har vi en Kronprinsesse med et stort hjerte for syge børn. I september måned besøgte Kronprinsesse Mary i sin egenskab af protektor for Hjerteforeningen derfor Afdelingen for hjertesyge børn på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Her lå en lille hjertepatient på 3,5 år, Charlie fra Viborg, der i løbet af sit korte liv allerede havde været igennem 3 åbne hjerteoperationer, fordi han er født med et halvt hjerte. Charlie Cornell’s ophold i Skejby blev denne gang en noget anderledes oplevelse! En dag kom Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary nemlig på besøg på hans stue.

Læs her hvordan dette billede fra Charlie’s royale besøg endte med at hans mor Christina Cornell delte deres gribende historie i Hjertenyt nr. 1/2016 og også medvirker ved ‘Charlies Hjertegalla 2016’ på søndag kl. 20.50.

Se også en gribende video om Charlie og hans familie her: Et halvt hjerte har også ret til et helt liv.

Charlie Cornell Skejby

Om Charlies Hjertegalla 2016

Glæd dig til en aften med masser af musik, konkurrencer og – selvfølgelig – gribende historier. Sæt kryds i kalenderen søndag den 20. marts kl. 20.50 og lad din aften være i hjerternes tegn, når Charlies Hjertegalla ruller over skærmen på TV2 CHARLIE

6 kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *