5 sjove aktiviteter med børnene i weekenden

Nyd weekenden sammen og kast jer ud i dejlige oplevelser både ude og hjemme. Her er et par forslag.

 

 

Minigolf hitter for både store og små

… indrøm det … så snart du har ramt golfbolden én gang, så er konkurrence-ånden vækket og dine børn er pludselig benhårde konkurrenter 😊 Minigolf er sjovt for både store og små. Find den nærmeste minigolfbane og tag familien med til et par hyggelige timer – god fornøjelse!

 

 

 


Hjemmebiograf

… med hjemmelavede popcorn (prøv at poppe i en almindelig gryde med glaslåg, det er spændende for de mindste) er super hyggeligt. Smid en madras foran fjernsynet, slæng jer sammen og nyd en sjov tegnefilm eller en familiefilm. Bedre bliver det ikke – og børnene elsker nærværet!

 

 

 


Biblioteket

– læs og leg Bibliotekerne har typisk legeafdeling i børnebiblioteket, så udover at låne en stak bøger med hjem, kan børnene også prøve alt det spændende legetøj og måske møde nye legekammerater.

 

 

 

 


Lav en skattejagt

Hvorfor kun lave skattejagt, når der er børnefødselsdag? Glæd børnene med skattekort, udfordrende poster og spændende små skatte gemt i huset eller ude i haven. De elsker det!

 

 

 

 


Havearbejde og safari

Tag børnene med i haven, når du alligevel er på havearbejde. De vil hurtigt begynde at finde snegle og regnorme og andre ”kæledyr”. Børnene kan bruge timer på at bygge små ”snegleboer” af blade, blomster, pinde, og hvad de ellers finder. Og sneglene skal jo også have ”mad”. 😊

 

Rigtig god weekend!